curs valutar                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                 Despre noi

 


     
B*ION*PI ® - Patent & Trademark & Design Cabinet a fost fondat cu organizare autonoma si privata in Bucuresti, Romania, autorizat si inregistrat in listele reprezentantilor profesionali in domeniul proprietatii industriale pentru asistenta de specialitate si reprezentarea persoanelor fizice si juridice, romane si straine, in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, fata de terti si fata de Oficiul European de Brevete, in toate procedurile reglementate pentru solicitarea protectiei si apararea drepturilor de proprietate industriala.
                             
      Fondatorul si managerul cabinetului BIONPI, dipl. ing. Rodica Cocuta Ion, consilier European de patente, este inregistrat la Institutul European de Brevete (EPI) pentru asistenta si reprezentarea persoanelor din orice tara a Conventiei Brevetului European si anume: Anglia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Olanda, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia.


     Cabinetul este specializat cu precadere in domeniile : INVENTII, MARCI, INDICATII GEOGRAFICE, DESENE SI MODELE INDUSTRIALE.

      
       Consilierii cabinetului BIONPI au pregatire tehnica superioara, universitara si postuniversitara, in domenii de varf ca electronica si calculatoarele, obtinuta in institutii de invatamant superior din Romania si din strainatate.

       Instruirea tehnica a fost completata cu instruire specializata in proprietate industriala cu specialisti din cadrul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci(OSIM), de la Universitatea de stiinte juridice , politice si sociale de la STRASBOURG (C.E.I.P.I.), de la Oficiul European de Brevete (EPO) , de la Departamentul de comert al Statelor Unite ale Americii (C.L.D.P), de la Oficiul pentru armonizarea pietii interne (OHIM) privind marca comunitara si de la Organizatia Mondiala de Proprietate Intelectuala (OMPI).

       Indelungata practica tehnica si precum si cea in domeniul proprietatii industriale, cat si colaborarea buna avuta cu consilierii de proprietate industriala pe plan national sau international si cu firmele de avocatura, participarea la diferitele conferinte si seminarii de specialitate, nationale si internationale, organizate de foruri internationale precum WIPO, EPO, OHIM, constituie o garantie pentru asigurarea unei excelente reprezentari a clientilor sai, pentru asigurarea unor servicii de calitate la tarife convenabile si in timp scurt, in vederea satisfacerii exigentelor clientilor.

 

 
 

   Home | Servicii | Consilieri BIONPI | Contact
          

© 2004 BIONPI - Cabinet de proprietate industriala